خورش مرغ، به سبک هندی

روش تهیه

* پیاز را داخل روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. سپس دارچین را داخل آن بریزید.

* همان‌طور که محتویات داخل ظرف را هم می‌زنید، زنجبیل، فلفل، پودر کاری، شکر، نمک و سیر را به آن‌ها اضافه نمایید. همچنان محتویات داخل ظرف را به مدت چند دقیقه به هم بزنید تا یکدست شود.

* مرغ را خرد کنید. تکه های مرغ و رب گوجه فرنگی را نیز به سایر مواد اضافه کنید. مقداری آب داخل ظرف بریزید تا جایی که تمام سطح مرغ‌ها را بپوشاند.

* وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، دمای آن را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغ کاملاً بپزد.

* کمی پیش از پایان زمان پخت، آب لیمو را به سایر مواد بیفزایید و بگذارید محتویات داخل قابلمه، چند دقیقه دیگر نیز بجوشند. غذا آماده است. میل بفرمایید.

/ 0 نظر / 6 بازدید