سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان)

روش تهیه:

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.

تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.

سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.

آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.

 

تهیه ی سُس:

در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.

هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.

انرژی کل: 1000 کیلو کالری

/ 0 نظر / 5 بازدید