بلغور پلو

غذای ترکیه ای - پلوی بلغور  bulgur pilavı

مواد لازم :

بلغور گندم : 1.5 لیوان

گوجه فرنگی : 2 عدد

پیاز : 1 عدد

رب : 1 قاشق غذاخوری

آب و یا آب گوشت و مرغ : 2.5 لیوان

کره : 50 گرم

نمک وفلفل به مقدار دلخواه و در صورت تمایل کمی زردچوبه

(نکته : بلغورهای ترکیه نیازی به خیس کردن ندارند و زودپز هستند اما اگر از بلغورهای ایران استفاده می کنید حتما از چند ساعت قبل خیس کنید )

ابتدا کره را در قابلمه آب می کنیم ( برای اینکه کره نسوزه خیلی کمی روغن مایع اضافه کنید ) ، پیازهای خرد شده را اضافه کرده کمی تفت می دهیم ، بعد رب را همراه با پیاز داغ کمی تفت می دهیم و سپس گوجه فرنگی ریز شده ، نمک ، فلفل و زردچوبه را اضافه می کنیم ، وقتی آب گوجه فرنگی کشیده شد بلغور گندم را همراه با آب ( یا آب گوشت ) در قابلمه می ریزیم و می گذاریم آب بلغورها کاملا کشیده شود ، سپس به مدت 15 دقیقه دم می کنیم .

  پیشنهاد : در صورت تمایل می توانید سیب زمینی خرد شده و یا فلفل دلمه ای هم به پلوی بلغور اضافه کنید.

/ 2 نظر / 37 بازدید
مینا

بلغور پلو عالی است [چشمک]

فاطمه

من این غذای بسیار لذیذ رو بارها پختم و خانواده خیلی خیلی خوششون اومده و خیلی هم ارزان و ساده پخته میشه . قیمت هر کیلو بلغور گندم تقریبا ۲ هزار تومنه و با جمع کردن قیمت بقیه ی مواد لازم این پلوی خوشمزه و ترکی حدود ۵ هزار تومن میشه که کمتر غذایی پیدا میشه که انقدر ارزون باشه و خوشمزه و سالم و پر انرژی و با قدمت هم باشه ! من به شما پیشنهاد می کنم حتمن بلغورپلو رو بپزید و لذت ببرید ! یک بار امتحان کنید عاشقش میشید.[تایید]