کاری لوبیا؛ غذای هندی

 

کاری لوبیا

 

طرز تهیه

مرحله 1 - کمی روغن در تابه ریخته و پیاز را افزوده، تفت دهید تا نرم و طلایی شوند، سپس سیر، زنجفیل و رب گوجه را اضافه کرده و بعد از چند دور هم زدن، رنده گوجه را نیز اضافه کنید.

 

مرحله 2 - لوبیا، گوجه خرد شده، کاری، زیره، نمک و فلفل را افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم مواد با هم مزه دار شده و غلیظ شوند. (در صورت نیاز کمی آب می‌توان اضافه کرد)

 

مرحله 3 - خوراک آماده شده را همراه با برنج یا نان سرو نمایید.

/ 0 نظر / 4 بازدید