استیک گوشت

مواد لازم استیک گوشت  برای 4 نفر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

گوشت راسته گوساله

۴۰۰گرم

100 گرم / 200 کالری

روغن زیتون

۲قاشق غذاخوری

100 گرم / 0 کالری

سس خردل

۲قاشق غذاخوری

100 گرم / 182 کالری

سس باربیکیو

۲قاشق غذاخوری

نامشخص

سس سویا

۲قاشق غذاخوری

100 گرم / 64 کالری

فلفل سیاه و نمک

به میزان دلخواه

100 گرم / 0 کالری

روغن مخصوص سرخ کردن

۴قاشق غذاخوری

100 گرم / 0 کالری

 

مـواد لازم سس قارچ برای ۴ نفر :

 

مواد لازم

اندازه

مقدار / کالری

قارچ ورقه شده

۲ لیوان

100 گرم / 27 کالری

شیر

۱ لیوان

100 گرم / 110 کالری

آرد

۱قاشق غذاخوری

100 گرم / 360 کالری

عصاره گوشت گوساله

۱عدد

نامشخص

فلفل سیاه

به میزان دلخواه

100 گرم / 0 کالری

 

طرز تهیه استیک گوشت :

آکاایران: ابتدا تکه ای از راسته گوساله را بردارید و به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید. شکل برش ها بهتر است از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشد. تکه های برش خورده گوشت را روی تخته گوشت بگذارید.

روی آنها کیسه فریزر بکشید سپس آنها را با گوشتکوب بکوبید تا پهن شوند. سپس برش های گوشت را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در مخلوط روغن زیتون، سس خردل، باربیکیو و سس سویا و نمک و فلفل سیاه قرار دهید تا مزه دار شوند.

بعد این برش ها را در تابه ای چدنی سرخ و به صورت گرم سرو کنید. برای تهیه سس قارچ ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ ها را به آن بیفزایید و بگذارید کمی با هم حرارت ببینند. مخلوط عصاره گوشتگوساله، شیر، آرد و فلفل سیاه را به آنها بیفزایید.

بگذارید تا سس روی حرارت کمی غلیظ شود و حباب بزند. در این مرحله می توانید در صورت تمایل به آن کمی خامه یا کره بزنید و روی استیک های آماده شده از این سس بریزید و آنها را میل کنید.

/ 0 نظر / 118 بازدید