جغور بغور

 

مواد لازم : برای 6 الی 8 نفر

 

 

جگر 1 عدد دل 2 عدد قلوه 2 عدد جگر سفید 1 عدد آبلیمو نصف استکان پیاز 4 عدد زعفران یک چهارم استکان فلفل به میزان کافی نمک به میزان کافی جعفری خرد کرده نصف استکان

 

 

طرز تهیه :

 

 

پیاز را کاملاٌ ریز کنید . جگر ، دل ، قلوه و جگر سفید را خرد کنید و با آبلیمو ، فلفل ، نمک ، زعفران و پیاز رنده شده بگذارید دو سه ساعت بماند تا آبلیمو به خوردش برود . سپس آن را با پیاز ، خوب سرخ کنید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم با بخار خودش بپزد . وقتی به روغن افتاد ، آبلیمو و جعفری خرد کرده و زعفران روی آن بدهید و هم بزنید . دور خوراک را با سیب زمینی سرخ کرده تزئین کنید .

 

 

/ 0 نظر / 4 بازدید