دمی بلغور جو تهران


مواد اولیه:

  • بلغور جو 200 گرم
  • لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا 150  گرم
  • آب 1 لیتر
  • عدس 70 گرم
  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) 300 گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
  • پیاز داغ 2 ق س
  • نعنا 1 ق س
  • برنج 100 گرم
  • ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم
 
 
طرز تهیه:

1. بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به ان بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.
 
2. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.
 
3. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.
 
4. حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید. 
 
/ 0 نظر / 39 بازدید