آبگوشت کرمانی

آبگوشت کرمانی

 

طرز پخت:

* این آبگوشت مثل آبگوشت معمولی درست می‌شود فقط به جای نخود و لوبیا، لپه را از شب قبل خیس می‌کنیم و با گوشت و پیاز می‌گذاریم بپزد. کف  روی آن را می‌گیریم و درش را می‌گذاریم و با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد.

* لیموعمانی ها را سوراخ می‌کنیم و با ادویه‌ها و گوجه و رب بهش اضافه می‌کنیم.

* نیم پز که شد سیب زمینی‌ها رو قاچ کرده و درون قابلمه می‌ریزیم.

* وقتی خوب همه چیز پخت و جا افتاد پیاز و گوجه را خوب له کنید و سبزی خشک را درون آبگوشت بریزید و هم بزنید.

 

نکته

* کرمانی‌ها به جای گوجه، گوجه خشک می ریزند که کمی مزه اش رو به شیرینی متمایل می‌شود.

* شاید به نظر خیلی متفاوت از آبگوشت خودمان نیاید ولی هر کس که این را خورده تاکید کرده که خیلی خوشمزه تر از آن آبگوشت است و خیلی هم سبک. عطر و طعمی که مرزه و ترخون بهش می‌دهد فوق‌العاده است.

امیدوارم شما هم دوست داشته باشید.

 

/ 0 نظر / 4 بازدید