خوراک لوبیای ایتالیایی

تهیه:

لوبیا را قبل از پختن، چند ساعت در آب خیس کرده و آب آن را عوض می‌کنیم. سپس با حرارت ملایم می‌ پزیم.

ماکارونی را با یک قاشق نمک و کمی روغن مایع در آب جوش می‌ریزیم تا بپزد (نباید خیلی نرم شود و مانند اسپاگتی آماده می‌کنیم).

سپس لوبیای پخته شده را با پیاز داغ مخلوط کرده و رب و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می‌کنیم.

سوسیس‌ها را حلقه حلقه کرده و داخل لوبیا می‌ریزیم.

بعد از اینکه سوسیس‌ها پخت، ماکارونی پخته شده را داخل لوبیا می ریزیم و پس از چند جوش و جا افتادن لوبیا، غذا را از روی شعله برمی‌داریم.

خوراک لوبیا را می توانید با روغن‌زیتون و آب‌لیمو نوش جان کنید.

 
/ 0 نظر / 14 بازدید