پلوی علی پاشا (ترکیه)

روش تهیه:

* پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید.

* از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

* حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.

* خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

* آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

* سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

* اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم  کنید.

انرژی کل 2200 کیلو کالری

/ 0 نظر / 4 بازدید