اوشی؛ غذای تاجیکستانی

 

طـرز تـهـیـه

* ابتدا برنج را شسته و خیس کنید.

* در تابه‌ای روغن بریزید و پیاز خردشده را با سیر، هویج و نمک سرخ کنید.

* حالا گوشت را که قطعه‌قطعه کرده‌اید به آن‌ها بیفزایید.

* در ظرفی جداگانه، برنج‌ها را با مقداری آب بپزید. دقت کنید کف، سطح برنج را بگیرد.

* وقتی برنج پخته شد، مواد قبلی را به آن اضافه کنید.

* تخم‌مرغ‌ها را هم که از قبل آب‌پز کرده‌اید، روی برنج بگذارید.

 

/ 0 نظر / 7 بازدید