املت سبز؛ غذایی اسپانیایی

طـرز تـهـیـه

* فر را روی دمای 375 درجه فارنهایت بگذارید تا داغ شود.

* سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز و خرد کنید و در تابه بریزید.

* پیاز خردشده را نیز اضافه و با هم سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.

* در یک ظرف جداگانه، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با همزن بزنید.

* حالا نمک، پودر سیر، فلفل و پنیر موزارلا را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه حرارت دهید.

* گوجه‌فرنگی و فلفل‌ دلمه‌ای را هم به صورت نگینی خرد کنید و به این مخلوط بیفزایید و محتویات ظرف اول را که شامل سیب‌زمینی و پیاز بود، اضافه کنید و آویشن را روی تمام سطح آن بپاشید.

* حالا تمام محتویات را در یک تابه نچسب بریزید و داخل فر قرار دهید.

* بعد از 10 دقیقه، قسمت بالای فر را روشن کنید و اجازه دهید تا روی آن نیز برشته شود.

* املت اسپانیایی شما آماده خوردن است.

 

/ 0 نظر / 5 بازدید