حمص (غذای لبنانی)

طرز تهیه:

نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید).

 

نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید.

 

نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.

 

روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود.

 

آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید.

 

مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید.

 

حمص به دست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید.

 

می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی حمص یا هومز  را تزئین کنید.

 

 

 

/ 0 نظر / 8 بازدید