آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

طرز تهیه تورتیلا (غذای اسپانیایی)
نویسنده : davood - ساعت ۱:٢٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٥
 

طرز تهیه تورتیلا (غذای اسپانیایی)

fo473 تورتیلا گوشت و سبزیجات(غذای اسپانیایی)


موارد لازم برای ۶ نفر :

تخم مرغ ۸ عدد

قارچ یک پیمانه ورقه شده

فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه خرد شده

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی یک عدد درشت خرد شده

کدو یک عدد با پوست خرد شده

بادنجان یک عدد با پوست خرد شده

پیاز داغ عسلی ۴/۱ پیمانه

نمک و فلفل و ادویه مخلو ط

آویشن خشک یک ق چ

سیر خرد شده دو حبه

آرد ذرت دو قاشق س

روغن مایع

دستور پخت

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم شود . گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنید و تفت بدهید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود . ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس داخل آن مقداری روغن بریزید . تخم مرغها را توی ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید . آویشن هم بپاشید و توی ماهیتابه داغ بریزید و روش رو صاف کنید و درش را بگذارید تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه . وقتی خودش رو گرفت می توانید برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود . بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدهید تا روغنش گرفته شود .

تورتیلا در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .