آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

سالاد باقلای سبز (اکوادور)
نویسنده : davood - ساعت ۳:۳۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢۸
 

سالاد باقلای سبز (اکوادور)


 
بروزرسانی : دوشنبه 27 تیر 1390    نویسنده : احمد    منبع : سیمرغ
تعداد نمایش:140   امتیاز: 1 2 3 4 5 6

سالاد باقلای سبز (اکوادور)

 


در امریکای مرکزی و جنوبی نیز مانند سرزمین خود ما باقلا فراوان است و فراوان خورده می شود ، اگر چه ما کمتر به فکر می افتیم از آن سالاد درست کنیم ...

مواد لازم جهت 3 تا 4 نفر 
 
 
 
باقلای سبز دو پوسته شده                     نیم کیلو
 
کره                                                    دو قاشق
 
سرکه                                                 دوقاشق
 
نمک و فلفل                                        به میزان لازم
 
 
 
طرز تهیه :
 
 
در امریکای مرکزی و جنوبی نیز مانند سرزمین خود ما باقلا فراوان است و فراوان خورده می شود ، اگر چه ما کمتر به فکر می افتیم از آن سالاد درست کنیم ، یا در واقع نام باقلای پخته را سالاد بگذاریم . 
 باقلا را با اندکی نمک در آب بپزید تا نرم شود . سپس در آب کش بریزید و بگذارید خنک شود . کره را در تابه داغ کنید ، باقلا را در کره تفت بدهید و در ظرف سالاد بریزید و فلفل بپاشید و سرکه را روی آن بدهید .  
این سالاد را به عنوان تنقّل یا به عنوان تره بار همراه با خوراک گوشت و مرغ می توان خورد . یک قاشق چای خوری آویشن شیرازی یا گلپر ساییده این سالاد امریکای مرکزی را اهلی و محلی می کند .