آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

موساکا (غذای یونانی)
نویسنده : davood - ساعت ٧:۱٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٧
 

موساکا (غذای یونانی)

 

 

 

مواد لازم:

 


مواد لازم:

بادمجان سرخ شده (6-7 عدد)
کدوی سرخ شده ( 4-5 عدد)
گوشت چرخ کرده 400 گرم
قارچ نیم کیلو
فلفل دلمه ای دو عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
سیر دو حبه
پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سس سفید
تخم مرغ 2 عدد

طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز داغ مخلوط کرده و سر تفت می دهیم و نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم و سیر و فلفل دلمه ای را را خرد کرده به آن اضافه می کنیم. گوجه فرنگی ها را پوست کنده و میکس کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. قارچ را هم که جدا با کمی روغن و چند قطره آبلیمو می پزیم تا آب آن گرفته شود و سپس به گوشت اضافه کرده و این مخلوط گوشتی را می گذاریم بپزد ولی اب آن کاملن خشک نشود (سس گوشتی باید کمی ابدار باشد)
ظرفی مناسب انتخاب کرده و بادمجان ها و کدوها را در ظرف می چینیم و روی آن سس گوشتی را می ریزیم و روی ظرف فویل کشیده و مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با حرارت 150 درجه سانتی گراد می گذاریم بپزد. در این فاصله سس سفید را آماده می کنیم.
ابتدا 50 گرم کره را توی ظرفی ریخته و روی حرارت می گذاریم و دو قاشق غذاخوری سرپر آرد به آن اضافه کرده و تفت می دهیم سپس یک لیوان شیر روی آن ریخته و مرتب هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود وقتی کمی غلیظ شد پنیر پیتزا را داخل سس ریخته و هم می زنیم و از روی حرارت برداشته و تخم مرغ ها را روی سس ریخته و خوب هم می زنیم تا سس یکدست شود. سپس ظرف را از فر خارج کرده و سس را روی سطح موادمان می مالیم تا تمام سطح آن را بپوشاند و دوباره آن را در فر گذاشته و این بار به حدی در فر بماند تا سس روی آن طلایی شود.
سپس از فر خارج کرده و سرو می کنیم.

اگر مایل باشید می توانید روی ورقه های بادمجان, سیب زمینی ورقه شده بگذارید و یا قارچ خام (علاوه بر قارچی که در سس گوشتی وجود دارد)