آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

برنج سرخ کرده
نویسنده : davood - ساعت ٩:٢۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٦
 

برنج سرخ کرده

برنج سرخ شده

 

 

 

پیروی از دستور العمل برنج سرخ کرده ای که در این جا آمده آسان تر از آن چیزی است که شما فکر می‌کنید. برنج سرخ کرده یکی از راه‌های مناسب برای استفاده از غذا‌های باقی مانده در یخچال است.


مواد لازم:


سس سویا یا سس ماهی (بستگی به سلیقه غذایی دارد)
2 قاشق سوپ خوری
نمک
2/1 قاشق سوپ خوری
فلفل سفید
1 قاشق سوپ خوری
شکر
2 قاشق سوپ خوری
روغن بادام زمینی به میزان لازم
سیر ریز شده 2 قاشق سوپ خوری
فلفل چیلی تازه ریز شده 2 قاشق سوپ خوری
پیاز سبز ریز شده 2عدد
برنج سفید روز‌های قبل 2 فنجان
گوشت یا سبزی یا هر دو که از روز‌های قبل باقی مانده باشد 1 فنجان

 

 

دستور العمل اصلی برنج سرخ کرده

 

در یک کاسه کوچک، سویا سس ( یا سس ماهی)، نمک، فلفل، و شکر را ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید. ماهی تابه خود را گرم کنید و به اندازه ا که یک پوشش از روغن روی آن ایجاد شود روغن بادام زمینی در آن بریزید. حرارت را کم کنید بعد سیر، چیلی و پیاز سبز را اضافه کنید. بعد آن‌ها را برای 10 تا 30 ثانیه هم بزنید. حرارت را زیاد کرده و برنج را به آن اضافه کنید. گوشت و سبزی‌ها را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا روغن با تمام مواد به خوبی مخلوط شود. سس را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا داغ شوند و بلافاصله آن را سرو کنید.

 

در دستور العمل پخت برنج سرخ کرده می‌توان تغییراتی را ایجاد کرد

 

برنج سرخ کرده دستور العمل‌های متفاوتی دارد. شما هر چیزی را که در یخچال دارید را می‌توانید به دیگر مواد بالا اضافه کنید. شما می‌توانید فکر کنید یک برنج سرخ کرده درهم برهم است.

 

 

گوشت
شما می‌توانید گوشت بریانی یا پخته را هم به برنج سرخ کرده اضافه کنید. برای این کار باید چند دقیقه قبل از اضافه کردن گوشت آن را در سویا سس قرار دهید بعد آن را به برنج اضافه کرده و سرخ کنید.

 

 

مرغ
باقیمانده مرغ را نیز می‌توان با برنج سرخ کرد. برای این کار باید مرغ خود را از هرگونه پوست و چربی پاک کنید. قبل از این که آن را به برنج اضافه کرده و سرخ کنید در سویا سس قرار دهید.

 

 

سبزیجات
بعضی از سبزیجات مردمی را می‌توان به برنج اضافه کرد. سبزی‌هایی مثل هویج، پیاز و کرفس را باید قبل از اضافه شدن خوب ریز کرد و در سویا سس یا سس ماهی قرار داد.

 

 

آناناس
یک تکنیک جالب برای اضافه کردن مزه ی ترش و شیرین اضافه کردن مقداری آناناس به برنج است. در اینجا باید دقت داشت که آناناس نباید زیاد حرارت ببیند تا شکل خود را از دست دهد.