آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان)
نویسنده : davood - ساعت ٩:٤٩ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٥
 

سالاد پیازچه و سیب زمینی(آلمان)

سالاد پیازچه و سیب زمینی

مواد لازم:

سیب زمینی پخته                 2 عدد

تخم مرغ پخته                        2 عدد

خیارشور خرد شده                100 گرم

پیازچه خرد شده                    2 قاشق سوپ خوری

کنسرو ذرت                           2 قاشق سوپ خوری

شوید تازه خرد شده               2 قاشق سوپ خوری

ماست                                  1 پیمانه

خامه                                     یک دوم پیمانه

آب لیمو ترش                         2 قاشق سوپ خوری

سرکه                                   1 قاشق سوپ خوری

نمک، فلفل و پودر آویشن      مقداری

روغن زیتون                           1 قاشق سوپ خوری

ذرت کوچک(جهت تزیین)          چند عدد

زیتون سیاه و سبز                  8 عدد

 


روش تهیه:

سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.

تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد کنید.

سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.

آن گاه کنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط کنید.

 

تهیه ی سُس:

در کاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.

هنگامی که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، کاملاً هم بزنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

اکنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.

انرژی کل: 1000 کیلو کالری