آشپزی یک هنر است

اشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

آش بادمجان ( نهاوند )
نویسنده : davood - ساعت ۱٠:٠٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩۱/٦/٢
 

آش

آش بادمجان ( نهاوند )

 


آش بادمجان ( نهاوند )

 

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم  .  بادنجان ۵۰۰ گرم  .  نخود ۵۰ گرم  .  عدس ۱۰۰ گرم

کشک ۱/۲ لیوان  .  آب ۷ لیوان  .  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری  .  سیر ۲ بوته  .  پیاز ۲ عدد  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : نخود و عدس را از شب قبل خیس دهید.

 

درون قابلمه ۷ لیوان اب ، نخود و عدس خیس خورده را بریزید و بگذارید بپزند و نرم شوند.

 

بادمجان ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید ، نمک بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شوند سپس بادمجان ها را به حبوبات پخته درون قابلمه اضافه نمائید.

 

پیازها و سیرها را پوست بگیرید و خرد کنید سپس درون مقداری روغن سرخ کنید ، نصف سیر داغ و پیاز داغ را درون آش بریزید ، پس از اینکه آش چند جوش خورد کشک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.

 

گوشت چرخ کرده را با مقداری از پیاز داغ و سیر داغی که کنار گذاشته اید تفت دهید ، پس از اینکه گوشت سرخ شد میتوانید نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه نمائید ، اجازه دهید اب گوشت کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید و به آش اضافه کنید.

 

پس از اینکه آش جا افتاد درون ظرف بکشید سپس روی آن را با پیاز داغ ، سیر داغ ، کشک و نعناع داغ تزئین کنید.

 

نکته ها : برای تهیه نعناع داغ میتوانید نعناع را با مقداری روغن روی حرارت ملایم ۱ دقیقه تفت دهید ، در صورت تمایل میتوانید کشک بیشتری استفاده کنید.