آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

موساکا
نویسنده : davood - ساعت ٩:٢۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٥
 

روش تهیه‌ی موساکا؛ غذای یونانی

 


موساکا غذایی یونانی مخلوط از بادمجان، مایه گوشتی و پنیر پیتزا می‌باشد. این غذا خوشمزه، خوش خوراک  و البته پرکالری است. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه موساکا آشنا می‌شوید.

 

موساکا

 

مواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان                         800 گرم

گوشت چرخ کرده            250 گرم

رب گوجه فرنگی               2 قاشق غذاخوری

پیاز متوسط                      1 عدد، رنده یا ریز خرد شده

آویشن                            1 قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز               1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل                     به مقدار لازم

فلفل دلمه کوچک            1 عدد، ریز شده (به دلخواه)

ماست                             دو سوم پیمانه

تخم مرغ                          1 عدد

پنیر پیتزا                         100 گرم


موساکا

 

طرز تهیه:

مرحله 1 - بادمجان‌ها را شسته، پوست گرفته و حلقه حلقه کرده، سپس سرخ کنید. بعد از سرخ کردن آن‌ها را در آبکش گذاشته و یا روی کاغذ مخصوص آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

 

مرحله 2 - در تابه ای کمی کره یا روغن ریخته و پیاز را به آن افزوده، تفت دهید.

 

مرحله 3 - گوشت را به پیاز افزوده و تفت داده تا رنگ آن عوض شود، سپس آویشن، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

موساکا

مرحله 4 - رب را به مخلوط گوشت افزوده و با حرارت ملایم تفت دهید تا گوشت پخته شود، در صورت نیاز کمی آب به مخلوط افزوده و اجازه دهید پخته شود. (در صورت استفاده از فلفل دلمه در این مرحله اضافه کنید)

 

مرحله 5 - نیمی از بادمجان‌ها را در ظرف مورد نظر و مخصوص فر چیده، مایه گوشتی آماده شده را روی بادمجان‌ها پخش کنید و مابقی بادمجان‌ها را روی گوشت قرار دهید.

 

مرحله 6 - تخم مرغ و ماست را مخلوط کرده، روی مواد بریزید و در نهایت با پنیر پیتزا روی مواد را بپوشانید.

 

مرحله 7 - ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید و سپس گرم سرو نمایید.