آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

کتلت عدس و زیره
نویسنده : davood - ساعت ٩:۱۱ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٥
 

روش تهیه‌ی کتلت عدس و زیره

 


بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن را با گوشت چرخ‌کرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید.

 

کتلت

مواد اولیه:

گوشت چرخ‌کرده                                        150 گرم

بلغور گندم پخته و عدس پخته                     از هر کدام یک پیمانه

آرد سوخاری                                              دو قاشق غذاخوری

پیاز                                                           دو عدد

سیر                                                         چهار حبه

زیره                                                          یک قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل و روغن                                 به میزان لازم

 


 

طرز تهیه:             

* بلغور گندم را دو ساعت خیس کرده سپس با مقداری آب پخته و آبکش کنید و آن را با گوشت چرخ‌کرده، عدس پخته، پیاز رنده و سیر خردشده مخلوط کرده و ورز دهید.

 

* نمک،  فلفل، زیره و آرد سوخاری را اضافه کرده و مخلوط کنید. (می‌توانید عدس را به صورت پوره یا به همان شکل استفاده کنید.) از مواد به اندازه گردو برداشته، گرد کرده و در مقداری روغن سرخ کنید.

 

* سپس با سیب‌زمینی خلال و سرخ‌شده سرو کنید.

 

نکته

این کتلت را با سس هم می‌توانید سرو کنید در این صورت دو عدد گوجه‌فرنگی رنده شده و یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی را با کره تفت داده و روی کتلت بریزید.