آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

کشک بادنجان
نویسنده : davood - ساعت ۱۱:٥٧ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٤
 

kashkbademjoon.jpg


مواد لازم:
  • این دستور از کتاب هنر آشپزی خانم رزا منتظمی می باشد و دقیقا دستور کشک بادنجانی است که ایشان در کتاب خود از آن یاد کرده اند.در کتاب ایشان کشک بادنجان در قسمت خورش ها و قلیه ها فهرست شده .
    طرز تهیه
    گوشت مغز ران نیم کیلو
    پیاز سرخ کرده 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    لپه 1 استکان (75گرم )
    کشک سائیده غلیظ 2 لیوان
    بادمجان متوسط 10 تا 12 عدد
    روغن به مقداریکه بادمجان ها سرخ شود
    طرز تهیه
    گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و می شوئیم و داخل پیاز سرخ کرده می ریزیم بعد لپه را نیز می شوئیم و داخل گوشت می ریزیم و روی آتش با حرارت ملایم می گذاریم تا آب گوشت کاملاً کشیده شود بعد 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت می ریزیم تا گوشت کاملاً بپزد و کمی آب داشته باشد .
    سپس کمی نمک داخل گوشت می ریزیم ممکن است کمی رب گوجه فرنگی یا زعفران سائیده نیز به گوشت می زنیم بعد بادمجان را پوست می کنیم و کمی نمک می زنیم و با حرارت ملایم در روغن فراوان سرخ می کنیم تاطلائی شود بعد بادمجان ها را روی قیمه آماده شده می چینیم تامغز بادمجان بپزد و کاملاً پخته شود بعد از آماده شدن بادمجان ها را دور دیس می چینیم و قیمه را وسط دیس می ریزیم و کشک را روی قیمه و بادمجان می دهیم وکمی نعناع و گردوی خرد کرده روی آن می ریزیم .