آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

حمص (غذای لبنانی)
نویسنده : davood - ساعت ٩:٠۸ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٥
 

حمص (غذای لبنانی)

 

 

حمص (غذای لبنانی)

مواد لازم برای 6 نفر:

 

نخود                              500 گرم

روغن کنجد                     1 لیوان

سیر                               1 بوته

نمک                               به مقدار کافی

لیمو ترش                       2 عدد

زیتون سبز یا سیاه           مقداری

فلفل قرمز کوبیده           نصف قاشق سوپخوری

 


طرز تهیه:

نخود را از چند ساعت قبل خیس کنید و پوست بگیرید(اگر فرصت نبود، ابتدا نخود را بپزید و بعد پوست آن را بگیرید).

 

نخود پوست گرفته را با مقداری آب و یک بوته سیر پوست کنده و نصف قاشق نمک کاملا بپزید و بعد آن را چرخ کنید.

 

نخود باید طوری پخته شده باشد که پس از چرخ کردن، هیچ زبری نداشته باشد.

 

روغن کنجد را کم کم داخل پوره ی نخود بریزید و به هم بزنید تا روغن کاملا جذب نخود شود.

 

آب یک عدد لیمو را بگیرید و با پوره مخلوط کنید.

 

مخلوط را بچشید و نمک آن را اندازه کنید.

 

حمص به دست آمده را در یک ظرف بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید و فلفل قرمز را روی آن بپاشید.

 

می توانید یک عدد لیمو ترش را حلقه حلقه کنید و همراه با مقداری زیتون سیاه روی حمص یا هومز  را تزئین کنید.