آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

شامی لبنانی
نویسنده : davood - ساعت ٩:٠٤ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٥
 

روش تهیه‌ی شامی لبنانی

 


این شامی با مخلوطی از گوشت چرخ کرده، سبزی، سویا، تخم مرغ، آرد و پیاز آماده می‌شود.

 

شامی

 

مواد اولیه

گوشت چرخ‌کرده                                                   100 گرم

سبزی خردشده (تره، جعفری و گشنیز)                دو قاشق غذاخوری

سویای خیس شده                                               دو قاشق غذاخوری

پیاز رنده شده                                                        یک عدد

تخم‌مرغ                                                                یک عدد

آرد                                                                        دو قاشق غذاخوری

روغن                                                                   به میزان لازم


طرز تهیه

* تمامی مواد آماده شده را با هم مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

 

* روغن را در تابه ریخته و حرارت را کم می‌کنیم.

 

* سپس از مواد مخلوط شده به اندازه یک توپ گلف برداشته و با دست آن را به صورت بیضی در می‌آوریم.

 

* شامی باید به حالت شناور در روغن قرار بگیرد و با حرارت ملایم سرخ شود.