آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

سوپ ازوگلین
نویسنده : davood - ساعت ٧:۱٢ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٢٢
 

غذای ترکیه ای - سوپ ازوگلین - EZOGELİN ÇORBASI

مواد لازم


مواد لازم :

دال عدس و یا عدس قرمز : ۱ لیوان

برنج : ۱ فنجان

بلغور گندم : ۱ فنجان

پیاز : ۱ عدد

رب : ۲ قاشق غذاخوری

مارگارین و یا روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

نعناع : ۱ قاشق غذاخوری

آب و یا آب مرغ : ۶ لیوان

نمک و فلفل قرمز به میزان دلخواه

ابتدا در یک قابلمه کره و یا روغن را داغ می کنیم ، سپس پیاز های خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم و بعد رب را اضافه می کنیم ،رب و پیاز را کمی تفت می دهیم و بعد آب مرغ و یا آب ساده رادر ظرفمان می ریزیم و وقتی به جوش آمد دال عدس ، بلغور گندم ، برنج و نمک را  اضافه می کنیم ، می گذاریم این مواد کاملا بپزد بطوری که له شوند ، بعد از پخت کامل مواد ، در یک تابه کوچک نعنا و فلفل قرمز را تفت می دهیم و به سوپمان اضافه می کنیم و زیر گاز را خاموش می کنیم و در قابلمه را می بندیم و می گذاریم ۵ دقیقه سوپمان در این حالت بماند ، سپس سوپ آماده سرو است . می توانیم روی سوپ را با کمی نعناع خشک و فلفل قرمز تزئین کنیم . سوپ ازو گلین را با آبلیمو سرو نمایید .