آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

چانفانا
نویسنده : davood - ساعت ۱٠:٤٠ ‎ق.ظ روز ۱۳٩٠/۱٠/۱
 

چانفانا

پیازها را کف قابلمه بزرگی پخش کنید و سیر و تکه های گوشت را اضافه کنید. سنگ نمک را روی غذا پاشیده، فلفل سفید، برگ بو و یک قاشق چایخوری پاپریکا بیافزایید. به همین ترتیب لایه به لایه مواد را بچینید تا تمام گوشت ها را در ظرف قرار دهید. بعد آب انگور را روی غذا بریزید تا گوشت ها را کاملاً بپوشاند. درب ظرف را گذاشته و بگذارید به مدت 4 ساعت خارج از یخچال بماند.
فر را روی حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. اگر حجم مایعات غذا کم شده و گوشت از زیر مایع خارج شده بود، دوباره آب انگور اضافه کنید. کمی روغن زیتون روی مواد ریخته و روی ظرف را با فویل کاملاً بپوشانید. به مدت 45 دقیقه غذا را بپزید و بعد حرارت را تا 180 درجه سانتیگراد کم کنید و به مدت 2 ساعت دیگر بپزید.

مناسب برای: 
۷
مواد لازم: 
  • یک عدد پیاز، خرد شده
  • یک بوته سیر درشت، حبه شده و پوست گرفته
  • 3 کیلوگرم گوشت کتف گوسفند، چربی گرفته و خرد شده
  • سنگ نمک
  • فلفل سفید
  • برگ بو خشک
  • پاپریکای شیرین
  • آب انگور ( به حدی که روی مواد را بپوشاند)
  • 80 میلی لیتر روغن زیتون
  • یک دسته جعفری
چه چیزی بخرید: 

گوشت کتف گوسفند, آب انگور

خلاصه ای در باره این رسپی: 

نوعی پخت گوشت گوسفند است که آن را در آب انگور و پاپریکا خوابانده و سپس به آرامی می پزیم. بسیار لذیذ و آبدار است. کافیست ظرف مناسب را پیدا کنید، در همان ظرف گوشت را خوابانده، پخته و سرو نمایید. چه چیزی آسانتر از این؟ همراه با سیب زمینی های تازه و آب پز شده با پوست صرف می شود.

چانفانا
چانفانا
چانفانا
چانفانا
نام انگلیسی این غذا: 
Chanfana