آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

خورش کدو و گردو دامغانی
نویسنده : davood - ساعت ۸:٤۳ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۱٦
 

خورش کدو و گردو دامغانی


مواد لازم:
گردو = 300 گرم
گوشت مغز ران گوسفند = 500 گرم
پیاز= 1 عدد ( یا 2 قاشق پیاز داغ )
زردچوبه درصورت تمایل=1 قاشق چایخوری
کدو حلوایی= 500 گرم پوست کنده
روغن کنولا = 5 قاشق غذاخوری
رب انار= 1 لیوان
شکر=1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل= به میزان لازم
زعفران دم کرده=1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مغز گردو را تمیز کرده و خیلی ریز چرخ کنید . گوشت را همراه باپیاز داغ کمی تفت داده و مغز گردو را اضافه کرده تفت دهید . مقداری زردچوبه و آب اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد و گردو به روغن بیفتد . برای بهتر روغن افتادن گردو هر نیم ساعت 1 قاشق غذاخوری آب سرد به خورش اضافه کنید .
کدوها را به قطعات 5 در 5 سانتی متر برش دهید یا قالب بزنید و همراه با کمی روغن سرخ کنید . وقتی که گوشت پخته شد رب انار را در کمی آب حل کنید و همراه با شکر ، نمک ، فلفل و زعفران در خورش بریزید تا مزه ها کاملا با هم ترکیب شوند .
در این مرحله کدوهای سرخ شده را اضافه کرده تا کدوها بپزد . بنا به ذائقه ی خود نسبت ترشی و شیرینی آن را تنظیم کنید . خورش را همراه پلو سرو کنید . این غذا مخصوص شهر دامغان است