آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

ابگوشت مرغ با لپه مخصوص کردستان
نویسنده : davood - ساعت ۸:٤۱ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۱٦
 

ابگوشت مرغ با لپه مخصوص کردستان


مواد لازم برای (6-5 نفر):
مرغ متوسط =یک عدد
لپه =یک فنجان سرخالی
پیاز متوسط= یک عدد
مغز لیمو عمانی =یک قاشق سوپخوری
آب گوجه فرنگی= یک فنجان
رب گوجه فرنگی =یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی= 5 عدد
نمک و فلفل =به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را پس از پوست کندن چهار قسمت کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود. پیاز را در روغن سرخ نمایید و لپه خیس داده شده را به پیاز اضافه کرده و لپه را هم کمی تفت دهید. مرغ سرخ شده را با 4 لیوان آب ، زردچوبه ، لپه و پیاز داغ با شعله ملایم بپزید. سپس مغز لیمو عمانی را به آبگوشت اضافه کنید.
در اواخر طبخ 5 تا 6 عدد سیب زمینى را پوست گرفته و با کمى نمک ، فلفل و زردچوبه به غذا اضافه می کنیم. بعد هم آب گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و بزارید خورش جا بیفتد.