آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

ماکارونی کربونارا(غذای ایتالیایی
نویسنده : davood - ساعت ٧:٢٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/۱٤
 

ماکارونی کربونارا(غذای ایتالیایی


کربونارا(غذای ایتالیایی)
مواد لازم برای ۴ نفر:
ماکارونی= ۴۰۰ گرم (به ازای هر نفر ۱۰۰ گرم)
گوشت گاو= ۲۰۰ گرم
تخم مرغ= ۴ عدد (به ازای هر نفر ۱ عدد)
پنیر پارمزان یا پکورینو =۴ قاشق غذاخوری
کره= ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون= به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک قابلمه آب بگذارید بجوشد .
گوشت گاو را به صورت باریک و ریز خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن زیتون بریزید و گوشتها را در آن سرخ کنید.
در یک کاسه تخم مرغ ها را بشکنید و بهم بزنید سپس پنیر و فلفل و مقدار کمی نمک را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ماکارونی ها را در آب جوش بریزید و پس از پختن آبکش کنید. زیاد نرم نباشد و به اصطلاح زیر دندانی باشد.
سپس ماکارانی را در تابه ای که گوشت سرخ کردیم به گوشتها اضافه می کنیم و مخلوط تخم مرغ و پنیر و ۱ قاشق کره را به آن اضافه می کنیم و پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه از روی حرارت برمی داریم. غذای شما آماده است.
نکته :
۱- این غذا ایتالیایی است و در ایتالیا با پانچتای دودی(bacon) یا گوشت شکم خوک درست می شود. اما برای مسلمان ها و ایرانیان که این نوع گوشت حرام است می توانند از گوشت استیکی گاو استفاده کنند.
۲- در صورت تمایل می توانید از ۱ عدد پیازکوچک و ۲ حبه سیر نیز در این غذا استفاده کنید. به این ترتیب که پیاز را خرد کنید و کمی تفت دهید بعد گوشت و سیر را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید