آشپزی یک هنر است (cooking is an art)

آشپزی یک هنر است و نشانه زیبایی خدا

خورش روگان جوش (غذای هندی)
نویسنده : davood - ساعت ۱:۳٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٠/۱٢/٥
 

طرز تهیه خورش روگان جوش (غذای هندی)

طرز تهیه خورش روگان جوش (غذای هندی)

مواد لازم ( برای 4 نفر): ماهیچه=‌400 گرم گوجه فرنگی= 2 لیوان پیاز خرد شده= یک پیمانه گشنیز خرد شده=‌یک پیمانه رب گوجه‌ فرنگی= 2 قاشق غذاخوری روغن کانولا= س ...

 


مواد لازم ( برای 4 نفر):
ماهیچه=‌400 گرم
گوجه فرنگی= 2 لیوان
پیاز خرد شده= یک پیمانه
گشنیز خرد شده=‌یک پیمانه
رب گوجه‌ فرنگی= 2 قاشق غذاخوری
روغن کانولا= سه قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه= 10 گرم
فلفل قرمز خشک= 4 عدد
برگ بو،‌ گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه = یک قاشق چای‌خوری
نمک و زردچوبه= به میزان دلخواه


طـرز تـهـیـه:
ابتدا فلفل‌های قرمز خشک را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له کنید.
در تابه‌ای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، کره و برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز را بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از مدتی پیازها و سپس زنجبیل تازه خلال‌شده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجه‌فرنگی‌های خردشده و رب بیفزایید و سپس نمک را بریزید.
در نهایت، گوشت‌ها را اضافه کنید و در محتویات، آب بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه کنید.